ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

– Nursery Groups / Προσχολικά τμήματα
Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για παιδιά ηλικίας 5-6 ετών.
Tα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα Αγγλικά με διασκεδαστικό τρόπο.Στόχος μας είναι ν’αγαπήσουν την ξένη γλώσσα.Οι μικροί μας μαθητές χρειάζονται κατάλληλα ερεθίσματα, κίνηση, ευχάριστο περιβάλλον και πολλή ενθάρρυνση από έμπειρους καθηγητές.

-Χρήση smart Board
-Tραγούδια
-Παιχνίδια
-Video activities
-Flashcards
-Θεατρικά παιχνίδια και παραστάσεις

– Preliminary Courses for Primary age learners 
Προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 6 – 8. Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία στηρίζεται στην έμφυτη τάση των παιδιών να επικοινωνήσουν, να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν, να βιώσουν την εμπειρία της νέας γλώσσας.
Ο στόχος μας είναι η ανάπτυξη της προσωπικότητας, της έμφυτης δημιουργικότητας και των πολλών διαφορετικών δεξιοτήτων των μικρών μαθητών μας.
Η άποψή μας είναι ότι ένα σύγχρονο ξενόγλωσσο πρόγραμμα για παιδιά αυτής της ηλικίας δεν μπορεί να στηρίζεται στη στείρα λογική της αντιγραφής και της ορθογραφίας!

– Middle Level Courses
 Προγράμματα για παιδιά 9 – 12 ετών, σχεδιασμένα να αναπτύξουν όλες τις γλωσσικές δεξιότητες με πιο συστηματικό τρόπο, με έμφαση σε θέματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Ενθαρρύνουμε την ενεργή συμμετοχή στο μάθημα και χρησιμοποιούμε ποικιλία εποπτικών μέσων.

Το μοντέλο διδασκαλίας που υιοθετούμε ξεφεύγει από τα παλιά διδακτικά πρότυπα που ήθελαν το δάσκαλο να μιλάει διαρκώς, να δείχνει στον πίνακα και το μαθητή να λειτουργεί κατά τις οδηγίες του δασκάλου. Τώρα ο μαθητής δρα ο ίδιος στα πράγματα, «κατασκευάζει» τη γνώση του, συζητά με τους συμμαθητές του πάνω στα συμπεράσματά του, αναθεωρεί κάποια από αυτά, ανακαλύπτει, εξάγει νέα κλπ. Δηλαδή γίνεται ενεργός μέτοχος στη μάθησή του που σημαίνει κατανοεί αυτό που κάνει.

Επιλέξτε ένα από τα πολλά ευέλικτα εβδομαδιαία ML τμήματα που έχουμε δημιουργήσει για τους έφηβους σπουδαστές μας.

Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις γλωσσομάθεις του CAMBRIDGE (KET & PET). Το σχολείο μας είναι ιδρυτικό μέλος του HEC, επίσημο εξεταστικό κέντρο του Cambridge University / ESOL.

– Upper Intermediate / B2 for School Courses
Ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις σε επίπεδο Β2 (Common European Framework).
Στόχος είναι η βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων και της αυτοπεποίθησης των μαθητών μας τόσο στο προφορικό όσο και τον γραπτό λόγο, και βέβαια η επιτυχία στην απόκτιση του πτυχείου γλωσσομάθειας (Cambridge B2)

– Proficiency Course
Εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του Proficiency Cambridge, και Michigan Proficiency 

– IELTS / TOEFL Exam Prep Courses
Εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις IELTS & TOEFL.

– Summer School
Εντατικά μαθήματα γλώσσας  (Ιούνιος και Ιούλιος).
Τα ISC (Καλοκαιρινά Μαθήματα/Intensive Summer Courses) γίνονται καθημερινά στο σχολείο μας στην οδό Πανδρόσου, πρωινές ώρες, διαρκούν 4-5 εβδομάδες και αφορούν μαθητές μας με υψηλές επιδόσεις. 
Τα προγράμματα σπουδών είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν πλήρως την ύλη του επιπέδου.

ENGLISH FOR PROFESSIONALS

English for Business

Νέο πρόγραμμα BUSINESS English online
Βελτιώστε τα Αγγλικά σας από το σπίτι ή από το γραφείο σας !
Βελτιώστε τις επαγγελματικές σας προοπτικές με ενα κύκλο μαθημάτων που θα σας επιτρέψει να έχετε πιο ενεργό ρόλο στις επαγγελματικές σας συναντήσεις και να επικοινωνείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Εάν επιθυμείτε, στο τέλος του προγράμματος μπορείτε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις Business English Certificate του Cambridge.

Προγράμματα επιχειρηματικής ορολογίας με έμφαση στις εξής δεξιότητες:

Επαγγελματικές παρουσιάσεις (presentations)
Εμπορική και επιχειρηματική αλληλογραφία (e-mail / correspondence)
Διαπραγμάτευση (negotiation)
Telephoning / video conferencing (developing telephone/video conferencing skills)
Στρατηγικές Marketing
Διοίκηση Ανθρώπινου δυναμικού
Δημόσιες σχέσεις
Χρηματοοικονομική ορολογία

English for Medicine

Αγγλικά για Ιατρικά επαγγέλματανοσηλευτές και φαρμακοποιούς.


Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του Ιατρικού κόσμου.

Το κέντρο μας σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες Ιατρικών οργάνων (General Electric Helthcare, Euromedic, AFFIDEA) και ιδιώτες Ιατρούς στο Π. Φάληρο, στον Άλιμο και στη Ν. Σμύρνη

English for Law

English for LAW – Αγγλικά για Νομικούς. Απαραίτητο εργαλείο για διεθνή καριέρα στη νομική επιστήμη. Εαν το επιθυμείτε, στο τέλος του προγράμματος μπορείτε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις International Legal English Certificate / ILEC του Cambridge Esol.

Cambridge English continually updates and revises its services and  as a result, decided not to continue to offer ILEC

Contact our school for alternative certificate suggestions.

University Exams

University Exams – Ειδική προετοιμασία Πανελλαδικών Εξατάσεων για την ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά). 

Τα τμήματα αυτά ξεκινούν τον Ιανουάριο. 

Καλέστε τη γραμματεία  για πληροφορίες. τηλ 2109851577

Adult Language Courses / General English

Adult Language Courses / General English
Το σχολείο μας προσφέρει επί σειρά ετών Μαθήματα Ενηλίκων / Adult Courses. Τα εν λόγω μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα ταχύρυθμα προγράμματα που απαντούν στις ανάγκες σας.
Η ανάπτυξη του προφορικού λόγου είναι ο κύριος στόχος αυτών των προγραμμάτων.
Χρησιμοποιούμε αυθεντικό υλικό (internet, περιοδικά, εφημερίδες, προγράμματα ξενοδοχείων, ταξιδιωτικά έντυπα) και ενθαρρύνουμε τη χρήση της γλώσσας από τα πρώτα μαθήματα.

Οι ενότητες που παρέχονται είναι: 3 ΕΠΙΠΕΔΑ / ELEMENTARY – INTERMEDIATE – ADVANCED.