Papademetriou School - Our Team

Maria Ap.

School Admin Manager

Read More

Η Maria είναι η υπεύθυνη της Γραμματείας του σχολείου μας. Οργανώνει όλες τις διοικητικές λειτουργίες, επικοινωνεί με γονείς και μαθητές, πάντα με θετική ενέργεια και χαμόγελο.   

Xenia T.

EFL Teacher

Read More

Η Xenia (ΒΑ) είναι μια έμπειρη εκπαιδευτικός που διδάσκει young learners στο σχολείο μας για περισσότερα απο 15 χρόνια!

Είναι εξαιρετικά αγαπητή και προσεγγίζει τη διδασκαλία με μεθοδικότητα και ευαισθησία. 

Eleni M.

EFL Teacher - FCE Coordinator

Read More

Eleni (CELTA / Cambridge) είναι coordinator του επιπέδου FCE στο σχολείο μας.

Είναι επίσης υπεύθυνη του WRITING BLOG του σχολείου μας Language Connection for Fresh Authors.

H Ελένη διδάσκει μαθητές όλων των ηλικιών για περισσότερα σπο 20 χρόνια.

Η πολύχρονη διδακτική εμπειρία, ο επαγγελματισμός, η αγάπη της για τα παιδιά και το πάθος της για τη τεχνολογία στην εκπαίδευση (αλλά και τα tranformations!) είναι κάποια απο τα στοιχεία της που όλοι εκτιμούμε.

Μέλος του Tesol Greece και του Cambridge ET

Dora V.

EFL Teacher - YL Coordinator

Read More

Η Dora (BA, MA) είναι YL coordinator στο σχολείο μας. Είναι απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας απο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ενθουσιώδης, δημιουργική και ενδιαφέρεται για την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών της.

Έχει διδακτική εμπειρία με μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Πρωταρχικός της στόχος είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτισή της. Έχει  μεταπτυχιακό στην Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας στο ΕΑΠ και έχει παρακολουθήσει, μεταξύ άλλων, σεμινάρια για την διαχείριση της σχολικής τάξης και την συναισθηματική νοημοσύνη. 

Matina B.

French LT - French Dept Coordinator

Read More

H Matina (BA, MA) είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στην Ιστορία του
Γαλλικού Πολιτισμού και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχοπαιδαγωγικής και
διδακτικής. Είναι επίσης, εξετάστρια και διορθώτρια του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Εργάζεται στο σχολείο μας τα τελευταία 11 χρόνια και είναι συντονίστρια του Γαλλικού προγράμματος. (French Language Coordinator).

Katherine R.

EFL Teacher

Read More

Catherine is  a qualified and enthusiastic CELTA and TYLEC graduate teacher with a passionate interest in the
personal and social development of students. After years of experience in Finance, she has found her true calling as an educator.

She’s interested in the application of new technologies to education and committed toward
providing a supportive environment to students of
diverse backgrounds and learning styles.

In our school, she teaches intermediate and upper intermediate classes.

Michael J.

EFL Teacher

Read More
O Michael (BA) είναι από την Καλιφόρνια  και διδάσκει Young Learners και exam classes στο σχολείο μας. Έχει διδάξει σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και  λυκείου σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής ενώ η διεθνής εμπειρία του συμπεριλαμβάνει την Κίνα και  την Ιταλία.  Πέραν της διδασκαλίας έχει υπόβαθρο στην πολιτική και την σχολική καθοδήγηση. (School counselling) 
 
Οι μαθητές του Michael μαθαίνουν να μιλάνε με αυτοπεποίθηση, επιτυγχάνουν στις εξετάσεις τους και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Αγγλικά στην καθημερινότητα τους. Στόχος του, μέσα από το μάθημα του και την αλληλεπιδραση με τους μαθητές του είναι αυτοί να βελτιώσουν την κοινωνικό-συναισθηματικη τους υπόσταση και να γίνουν φορείς θετικης αλλαγής, αναπτύσοντας παράλληλα τις γλωσσικές τους δεξιότητες.
 
Η γυναίκα του Michael, η Νοριννέε, είναι Ελληνίδα και έχουν ένα γιο , τον Φίλιππο. 

Stamatis P.

Director of Studies

Read More

Ο Stamatis (MA Ed/ University of Roehampton) έχει πλούσια διδακτική εμπειρία καθώς ασχολείται με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας περισσότερο απο 25 χρόνια.Μετά τις αρχικές σπουδές στη μεθοδολογία στο Bournemouth και στο Kent (Hilderstone College), ολοκληρώνει με άριστα το RSA/UCLES (πτυχίο μεθοδολογίας) στο Anglia Ruskin University στο Cambridge. Επίσης ειναι κάτοχος post graduate διπλώματος (Dip/Ed Man) με ειδίκευση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων (IHLondon/Educational Management), Teacher Trainer Diploma (IHWO)  και Μεταπτυχιακού τίτλου Master in Educational Leadership (University of Roehampton) 

Στην Ελλάδα εργάζεται ως υπεύθυνος τμημάτων εξετάσεων σε ιδιωτικά ινστιτούτα ξένων γλωσσών.  Το 1997 ιδρύει το Papademetriou School. Ο παιδαγωγικός άξονας που ακολουθεί είναι αυτός της συμμετοχικής και βιωματικής εκμάθησης. Σχεδιάζει και αξιολογεί εκπαιδευτικό υλικό, οργανώνει σεμινάρια για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών δεξιοτήτων όλων των συνεργατών του κέντρου και διδάσκει στα τμήματα εξετάσεων και στα τμήματα ενηλίκων. Εργάστηκε ως επικεφαλής του ξενόγλωσσου τμήματος του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου στην Αργυρούπολη (2013-2016) Ο Σταμάτης είναι  επικεφαλής του FL Dept στο Ιδιωτικό Σχολείο ‘ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ’ στη Βούλα. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του H.E.C., επίσημο εξεταστικό κέντρο του πανεπιστημίου του Cambridge, μέλος του ELA (Educational Leadership Association) και του TESOL Greece. 

Costas K.

German LT

Read More

A bio note is coming up soon

Costas (BA)

Vasiliki K.

EFL Teacher - A Level Coordinator

Read More

Η Vasiliki (ΒΑ) είναι Coordinator του Level A. Είναι απόφοιτητη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Vasiliki είχε την ευκαιρία να διδάξει ως student-teacher δίπλα σε επαγγελματίες του χώρου και μέντορες, οι οποίοι έθεσαν από νωρίς τις σωστές κατευθυντήριες γραμμές και βάσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζει την εκπαιδευτική διαδικασία. Επείδη όμως η εμπειρία από μόνης της δεν είναι αρκετή, δεν παραλέιπει να επιμορφώνεται πάνω σε θέματα που την αφορούν μέσω σεμιναρίων όπως τα εξής: Content and Language Integrated Learning (CLIL), Writing Skills for A1-C2 CEFR Level, Neurobiologyof Learning.

Στο σχολείο μας διδάσκει Young Learners, και μακροπρόθεσμός της στόχος είναι όχι απλώς να διδάσκει τους νέους αλλά κάτι παραπάνω από αυτό, να τους εμπνέει.

Irene Al.

French LT

Read More

Irène (ΒΑ) διδάσκει Γαλλικά στο σχολείο μας.  Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει  μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Διδακτική της Γαλλικής ως ξένης γλώσσας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας (Ε.Α.Π). Έχει παρακολουθήσει ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αθηνών σχετικά με την εκπαίδευση σε άτομα με εδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Είναι εξετάστρια-διορθώτρια στα διπλώματα DELF του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και τον κινηματογράφο.

Mary G.

Admin assistant

Read More

H Mary είναι φοιτήτρια στο τελευταίο έτος στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι πολύτιμη βοηθός στη γραμματεία του σχολείου μας. 

Christine B.

EFL Teacher

Read More
Η Christine (BA) είναι Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία ετήσιο πρόγραμμα επιμόρφωσης καθηγητών στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο Βρετανικό Συμβούλιο (TKT) καθώς στον ίδιο φορέα έχει ολοκληρώσει και την πρακτική της ασκηση. 
Με εμπειρία στους Young Learners, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα μεταδίδει στους μαθητές της την γνώση και την αγάπη της για την αγγλική γλώσσα και κουλτούρα!  

Costas P.

EFL Teacher

Read More

While studying business of tourism in Athens, Costas came across English language teaching and fell in love with it immediately. He committed himself to it right away and since then he’s always looked for ways to be better and up to date. Certificates like Celta from the British Council and numerous seminars have improved his class approach, as teaching is a never ending experience for both students and teachers. 

Nathan K.

EFL Teacher

Read More

Ο Nathan έχει μεγάλη εμπειρία ως καθηγητής της Αγγλικής γλώσσας. Με σπουδές στη μεθοδολογία της διδασκαλίας της Αγγλικής στο  πανεπιστήμιο του Exeter, διδάσκει για περισσότερο από 25 χρόνια, αποκλειστικά για την προετοιμασία σπουδαστών για εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Έχει επίσης πολύχρονη εμπειρία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στελεχών γνωστών μεγάλων εταιρειών και τραπεζών (Business English), όπως και στελεχών του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΣΕΕ. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο ( έχει εξειδίκευση σε Drama & Puppet Theatre  για τη διδασκαλία της Αγγλικής, και έχει συνδιοργανώσει το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 2004 στο Norwich), και ταξιδεύει στον κόσμο (43 χώρες, και συνεχίζει απτόητος).

Louisa B.

EFL Teacher

Read More

Louisa (BA, University of Ireland, Galway) is a Trinity accredited EFL teacher. She has experience teaching all levels and ages, both in a traditional classroom setting and  at summer camps. She has prepared students for Cambridge, British Council and EOI exams in schools in Ireland, Spain and South America.

Louisa is passionate about developing and delivering creative, innovative and fun lessons and loves connecting with students. 

 

Debbie K.

Art / EFL Teacher

Read More

H Debbie (ΒΑ) είναι Θεατροπαιδαγωγός/EFL Teacher. Σπούδασε Θεατρολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και αποφοίτησε με την ειδικότητα του Θεατροπαιδαγωγού. Επίσης, είναι κάτοχος διπλώματος Μusical Performance (London College of Music – Studies in Music Theatre). 

Με στήριγμα τη σκηνική εμπειρία και την αγάπη της για το θέατρο και τη μουσική, έχει επιμεληθεί τη σκηνοθεσία σε αρκετές παιδικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά και πάντα τα ενθαρρύνει να ανακαλύπτουν νέους τρόπους έκφρασης. Στο σχολείο μας διδάσκει Αγγλικά στο Nursery Level και είναι εξαιρετικά αγαπητή. 

Sarah T.

German LT / Coordinator

Read More

Η Sarah είναι  coordinator των Τμημάτων Γερμανικής γλώσσας στο σχολείο μας.
Διδάσκει Γερμανικά και είναι κάτοχος του Διπλώματος ¨GROSSES DEUTSCHES ¨ με βαθμό ¨Λίαν Καλώς¨.Έχει κάνει σπουδές στη Μεθοδολογία και Διδακτική της γερμανικής γλώσσας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Goethe Institut).Έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα: ” Έκπαίδευση και ψυχολογία”, “Παράγοντες που συνεργούν στη σχολική μάθηση”, “Εναλλακτικές μέθοδοι αξιολόγησης”, “Δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες”, κ.ά.
Έζησε στη Κολωνία και αγαπά ιδιαίτερα τη γερμανική λογοτεχνία και το θέατρο.

Stephanie R.

Spanish L. Teacher

Read More

Stephanie (BA Spanish Lit)

Short Bio is coming soon