ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

German Language Tutors Mr Constandinos K. & Ms Sarah T.

Μάθετε για τα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας σήμερα.  Tel 2109851577

Η γερμανική γλώσσα είναι η κύρια γλώσσα 96.75 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη, αριθμός που αντιστοιχεί στο 13.3% των Ευρωπαίων. Είναι η δεύτερη περισσότερο ομιλούμενη πρώτη γλώσσα μετά τα Ρωσικά (150 εκατομμύρια ομιλητές στην Ευρώπη). Είναι επίσης η τρίτη περισσότερο διδασκόμενη γλώσσα μετά τα Αγγλικά και τα Γαλλικά και μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα Γερμανικά είναι η δεύτερη γλώσσα (μετά τα Αγγλικά) κατά σειρά σε χρήση στο χώρο του διαδικτύου, ενώ περισσότερο από 8% των σελίδων στο διαδίκτυο είναι στη γερμανική γλώσσα.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών στη Γερμανική γλώσσα που αναπτύσει την κατανόηση κειμένων, την ακουστική κατανόηση, την γραπτή έκφραση με πλούσιο λεξιλόγιο και κατάλληλες δομές και κυρίως την προφορική έκφραση. Οι σπουδαστές μας είναι σε θέση να συμμετέχουν με επιτυχία στις εξετάσεις Γερμανικής Γλώσσας του Ινστιτούτου Goethe. Φροντίζουμε επίσης να εξοικειώσουμε τους σπουδαστές μας με το γερμανικό πολιτισμό και τις επιφανείς προσωπικότητες της Γερμανίας.

Γιατί να μάθετε Γερμανικά

  • Η γλώσσα του κόσμου των επιχειρήσεων. Καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας αυξάνει τις δυνατότητες σας για καριέρα στην Ελλάδα και σ’ολο τον κόσμο.
  • Η γλώσσα του τουρισμού. Ο τουρισμός είναι ένας κλάδος, ο οποίος παρουσιάζει και θα εξακολουθεί να παρουσιάζει παγκόσμια άνοδο. Στη Ελλάδα εξελίσσεται σε όλο και πιο σημαντικό παράγοντα της οικονομίας.
  • Έρευνα και Επιστήμη: Η Γερμανική γλώσσα είναι η δεύτερη γλώσσα μετά τα Αγγλικά στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας.
  • Επικοινωνία: Οι εξελίξεις στον κλάδο των μέσων, της πληροφορικής και των επικοινωνιών καθιστούν την πολυγλωσσία απαραίτητη. Μία σειρά σημαντικών ιστοσελίδων είναι στα Γερμανικά. Η ετήσια κυκλοφορία βιβλίων στη Γερμανία την τοποθετεί, σε παγκόσμιο επίπεδο, στην 5η θέση μεταξύ 87 χωρών, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία.
   [Wikipedia, 2010].
  • Πολιτισμική προσέγγιση: Μαθαίνω Γερμανικά σημαίνει αποκτώ εικόνα για τη ζωή, τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων στις γερμανόφωνες χώρες και την πολυπολιτισμική κοινωνία τους.
  • Ταξίδια: Βιώστε στο έπακρο τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σας μέσα από τη γνώση των Γερμανικών στις γερμανόφωνες χώρες.
 • Λογοτεχνία, Μουσική, Τέχνη και Φιλοσοφία: Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Γκαίτε, του Κάφκα, του Μότσαρτ, του Μπαχ και του Μπετόβεν. Απολαύστε διαβάζοντας και ακούγοντας τα λογοτεχνικά και μουσικά αριστουργήματά τους στην αυθεντική τους γλώσσα.
 • Ευκαιρίες σπουδών και εργασίας στη Γερμανία: Η Γερμανία απονέμει μεγάλο αριθμό υποτροφιών για σπουδές στα Πανεπιστήμια της χώρας.